Uudeksi vuodeksi saavuimme siis Shanghaihin. Heti ensimmäisenä päivänä piti käydä kangasmarkkinoilla laittamassa sisään vaatetilaukset

Mittoja piti ottaa, jos jonkin moisia Kangasmarkkinoilla. (Riston kuva)

Kävimme vierailulla Onnin työpaikalla

ja sieltä ajoimme feikkimarkkinoille, jossa nautimme lounaan Latinossa.(Anitan ottama kuva)

Uudenvuoden aattona osallistuimme Jeffin järjestämiin uudenvuoden juhliin Best Western Pudong Sunshine Hotellissa.

Jef oli kutsunut koko firmansa henkilökunnan ja muutamia meitä suomalaisia, jotka saimme istua aivan kunniapöydässä. Illan aikana hänen työntekijöitään palkittiin ja vieraiden kesken järjestettiin arpajaiset, joissa kaikki voittivat jotain. Me Onnin kanssa voitimme molemmat hiustenkuivaajan, erilaiset tosin, Anita ja Risto voittivat termoskannun/vedenkeittimen, kumpi lieneekään sekä käsisaippuaa. Loppuillasta saimme kutsun vielä baarin puolelle, jossa lauloimme karaokea, virvokkeita ja muuta naposteltavaa nauttien. Saimme myös juhlissa pääsyliput Shanghai Expo 2010 näyttelyyn.

Sattui mukavasti tämä vierailuajankohta, kun Onnilla oli vain 2 työpäivää. Hyvin joudimme siis ajelemaan kaupungilla. Kävimme kameramarkkinoilla, Jade Buddhan temppelissä,

tutustumaan aitoon kiinalaiseen elämänmenoon

Viimeisen päivän vietimme hemmotteluhoidoissa.

Jo edellisenä iltana olimme käyneet jalkahoidossa.

Sen päätteeksi Anita ja Riston olikin mukava mennä sirkukseen, josta he palasivat metrolla takaisin.

Seuraavana aamuna kun oli käynyt ensin konsulaatissa uusimassa passini, menimme tyypilliseen kiinalaiseen hierontaan Anitan kanssa. Risto otti öljyhieronnan.

Sieltä riensimme manikyyriin ja pedikyyriin, jossa lakkautimme kyntemme hienoiksi. Lakkojen vielä sormissa kuivuessamme, menimme Starbucks´in kautta kampaajalle hiusväriin ja kammattaviksi.

Illalla nautimmekin sitten Anita ja Riston tarjoaman juhla-aterian Element fressissä.

Anita ja Risto palasivat kentälle Maggle-junan kiidättäminä ja me Onnin kanssa jäimme jälleen haikeina kotiin.