Hilkan ottama kuva viime maanantain lenkiltä.

Ihme ja kumma miten tänä syksynä olen saanut kuntoilukärpäsen pureman ja tätä kuntoilua on jatkunut jo yli 3 kuukautta. Muutamana maanantain olen jo käynyt Hilkan, joka on oikea veteraani kuntoilussa, (ei iältään) Century Parkissa lenkillä. Häneltä olen saanut hyviä vinkkejä ruokailuun ja kaikenlaiseen muuhun treenaukseen liittyvään. Hän kävi muun muassa neuvomassa, miten meidän omalla salilla oikeanlaisesti käytetään niitä salivempaimia. Täytyy sanoa, että tulostakin on syntynyt. Painosta on pudonnut lähes 13 kg ja juosta jaksan jo 30 min (minulle suuri saavutus).

Yhdistysrintamalla on ollut vilkasta. Tiistaina kokoonnuimme hallituksen kanssa konsulaatissa ja kokouksen päätteeksi kävimme tarkastamassa kirjastotilat. Ihan hyvässä järjestyksessä ovatkin nyt nuo kirjat, kun Annukka miehensä kanssa ne viime kesänä lajitteli ja nykyinen kirjastonhoitaja pitää jatkosta huolen.

Menimme vielä yhdessä syömään Closed Door:iin, joka tosiaankin on aivan suljetun oven takana. Mukava paikka, pieni sellainen ja varmaan pitää varata pöytä etukäteen, jos sinne mielii mennä. Kesällä siellä voi ruokailla myös pienellä intiimillä terassilla.

Keskiviikkona aloitti yhdistyksemme uusi kirjallisuuspiiri Annikan johdolla ja hänen kotonaan. Meitä oli siellä 10 enemmän ja vähemmän kirjallisuuden kanssa tekemisissä olevaa naista ja päätimme kokoontua kerran kuukaudessa helmikuusta toukokuuhun. Jokainen hankkii luettavat kirjat, jotka olivat kaikki Finlandia ehdokkaiden joukosta.

Tällä kertaa tulemme sisään pääportista.

Kirjallisuuspiirin jälkeen säntäsin vielä Vizqaya Clubille tsekkaamaan yhdessä muiden toimikuntalaisten kanssa Itsenäisyyspäivän juhlajärjestelyt. Kaikki näyttäisi olevan kunnossa. Hilkka ja Eili toivat ja Suomen liput ja muut suomikoristeet valmiiksi paikanpäälle. Juhlavalmistelut lähestyvät huippuaan. itse menen huomenna vielä hiusväriin.

Tänään menen Irjan kanssa hänen pitkää juhlapukuaan sovittamaan. Toivottavasti se on nyt ihan viimosen päälle. Ensimmäinen sovitus näytti jo, että hyvä siitä tulee. Itse olen iloinen, että mahdun vanhaan pitkään iltapukuuni, jota pidin n. 14 vuotta sitten yrittäjänaisten 50-vuotisjuhlassa. Upeaa mahtua samaan pukuun - taas.

Uusia tuttavuuksia on taas löytynyt tästä ihan minun lähipiiristäni Tanja ja Jaana. Menemmekin tänään yhdessä Green Hills´in joulumyyjäisiin, sitten lounaalle ja vielä jalkahierontaan. Tanjakin saa viikonloppuna pyörän ja pääsemme sitten oikein kunnolla huristelemaan täällä lähialueella.

Saan uuteen käyntikorttiini Oskarilta kiinalaisen nimen: 安妮达, An-Ni-Da joka tarkoittaa ”rauhallinen, naisellinen Ni-äänne, arvokas” (kai sillä on myös monia, monia muita merkityksiä). Minulle sopii tuo edellinen hyvin.