Juuri kun ostin itselleni oikein topatun kiinalaisen talvipyjaman, luin lehdestä, että Shanghaissa asetetaan kaduille pyjamapoliisit. Poliisien on tarkoitus vahtia kansalaisten pukeutumista. Eihän ole suotavaa, että Expoon tulevat ihmiset tapaavat pyjamiin pukeutuneita ihmisiä Shanghain kaduilla.

Minulta puuttuvat vain korkokengät ja käsilaukku, niin olisin valmis Shanghain kadulle.

Nyt viikonloppuna iski migreeni ja sitä sairastaessa meni eilinen päivä. Tänään jo tokenin kadulle ja hölkkäsin Onnin kanssa melkein puoli tuntia. Tuntui tosi hyvältä. Tulomatkalla poikkesin Carrefourin alakertaan lyhennyttämään ostamieni kellojen metallirannekkeita. Maksoin 10 Rmb /kappale.

Perjantaina kangasmarkkinoilta tulleessa ostin kotiin joulutähden katukauppiaalta ja laittelin joululiinat pöydälle. Keittelin eilen joulupuuroa, joten vietimme hivenen pikkujoulua. Kävimme tilaamassa Eilille laskosverhot ja samalla ostimme mielenkiintoiset (Onnin mielestä) bodyt.

Torstaina kävimme viemässä Irjan iltapuvun Pudongin puolella olevalle räätälille Mr. Shang´s Tailorinílle 844 JiaodongLu:lle. Toivottavasti se huomisessa sovituksessa alkaa näyttää siltä, miltä pitäisikin.

Keskiviikon Pearl Cityssä käynti tuotti ihania enkelikoruja.

Lounastimme HongmeiLu.n kiinalaisessa ravintolassa ulkoterassilla ja kalat roikkuivat kielestään kuivamassa melkein pöytämme vieressä.

Kauppiaat olivat levitelleet korunsa keskeneräiselle katukäytävälle.

Tiistaipäivänä oli itsenäisyyspäivän työryhmän lounaskokous 899 LinglingLu:lla Foxtown´ssa. Sieltä löysin sen alussa mainitsemani talvipyjaman.