<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Tämän kirjoituksen ja varsinkin kuvien lataaminen blogiin ei onnistuntu oikein mihinkään aikaan viikosta siis viimeviikolla. Laitan sen nyt kuitenkin, vaikkakin myöhässä.

Olen tietoisesti vältellyt feikki- ja kangasmarkkinoita. Päätös sisältää kokonaisuuden olla ostamatta turhaa kamaa. Tänään on kuitenkin oikein asiaa sinne ja sain seuraakin, niin on helpompi vastustaa niitä tavarantarjoajia. Katan kanssa syömme lounaan menomatkalla jossain Lianjangin Carrefourin ravintoloista.Ilma on mitä kaunein ja lämpöäkin taas riittämiin.

Tänä aamuna olen itse asiassa itseeni aika tyytyväinen; olen saanut tällä viikolla tehtyä kaikki kuntosalitreenit, kun vielä tänä ja huomenaamulla ne suoritan. Olen saanut pidettyä syödyt kalorit asettamissani rajoissa ja välttänyt lounasaikaankin ulkona syömästä pizzaa (yli 1000 cal) ja ranskalaisia pottuja. Lisäksi välipalojen napostelusta olen tällä viikolla kieltäytynyt.

Huomenna voin palkita itseni shampanjalla. Menemme naisten kanssa silloin saksalaiseen keskukseen shampanja-pedikyyriin. Siellä on perjantaisin tarjous naisille: hoidot +” ilmaiset”  shampanjat!

2068788.jpg

Pedikyyri German Centerin Diva Life`ssa on myöskin jo käyty. Uudestaan ei sinne tarvitse mennä. Työn jälki ei ollut mielestämme niin hyvä ja tulihan "ilmaisiselle" shampanjallekin hintaa.

Juuri löysin hukassa olleen lehtileikkeen, josta löysin myös sen Expo 2010 maskotin nimen, jota en eilen muistanut. Se on Haibao. Muistin, että siinä on meri-sana eli hai, mutta tuo toinen osa oli hukassa. Nyt sekin selvisi. Ayi tuli juuri ja ymmärsin hänen puheestaan, että se tarkoittaa ”lasta”.  En tiedä onko oikein. Lapsi on kylläkin sanakirjan mukaan bao-bay. Symboliikka tarkoittaa  jotakuinkin sitä, että meri yhdistää kaikkia maailman ihmisiä.

2068789.jpg

Laskuja on taas tullut hoidettavaksi. Ja ne tulevat kuten varmaan muistatte ilman nimeä vain huoneiston numerolla varustettuna postilaatikkoon ja ovat ilman kirjekuorta tällaisenaan.  Pitänee huomenna mennä postiin niitä makselemaan. Kotipuhelin 25 Rmb (kiinteä maksu/kk) ja internet 170 Rmb/kk. Oma kännykkälasku  282,20 Rmb sekä  sähkölasku 466,50 Rmb. Sähkölaskusta näkyykin, että viime kuukautena jo poistimme viilennyksen eikä lämmintäkään tarvittu vielä. Lämmitys tai viilennyskausina sähkölaskumme on noin 1000 Rmb/kk.

Aika käy auttamattomasti vähiin, ennen Suomen lomaa.  Vielä pitäisi monta asiaa hoitaa ennen sitä.

2068790.jpg

Lauantaina teimme Onnin kanssa pitkän kävelylenkin mm. kanavan varrella. En voi olla ihmettelemättä, miten ihmiset voivat pitää oman sisäänkäyntinsä edustan näin sotkuisena.

Westin´n brunssi Tarjan ja hänen miehensä kanssa vielä sunnuntaina marraskuun viimeinen päivä. Kavinin ja hänen vaimonsa kanssa pitäisi löytyä yhteinen lounas tai illallisaika. Hiusväri ja permanentti ajat on jo varattu.  Muutamia kaupunkireissuja on sovittu ja hammaslääkäri keikkakin on vielä jäljellä. Kaikenlaista muutakin vielä pitäisi toteuttaa, mutta päivä kerrallaan, niin ei hengästytä.

2068791.jpg

Yiwu kaupungin matka kuitenkin peruuntui, kun saimme tietää, ettei sieltä voi tehdä vähittäisostoksia.. Pitää käydä kuitenkin joskus katsastamassa niiden enkelitarjonta.

Nyt salille;  Kata ja Irja siellä odottavat.