Nyt kun olen aloittanut kuntosalilla käynnin aamuisin klo 9 tietämillä, onkin tullut ongelma blogin kirjoittamisesta. Ennen kuntosalille menoani en ehdi saada kirjoitustani ja varsinkaan kuvia valmiiksi ja kun tulen alkaa Suomessa juuri blogin "yöllinen päivitysajo". Se tietää sitä, että mitään en voi blogiini tehdä. Päivä onkin niin pitkällä jo täällä, että jos meinaa johonkin ehtiä lähteä, on lähdettävä liikenteeseen. Nyt pitääkin oikein miettiä miten tämän asian sumplii.

Tänään on varsinainen Moonday-päivä, virallinen vapaapäivä, mutta Onni lähti kuitenkin ajelemaan Jiandingiin kokoukseen. Antoi Caollekin vapaapäivän ajelee itse. Minä kävin jo kuntosalilla ja edellisen kirjoituksen olin kirjoittanut jo viikko sitten, mutta nyt vasta sain ladattua blogiini. "Kuukakkuja" on tullut monenlaisia, annoin jo ayi:lle ja Caollekin niitä. Itse aion pitää yhden Pekingin olympialaisten logoilla varustetun, jossa kakut ovat sievissä punaisissa posliinikupeissa. Kannet ovat koristeltuja eri lajien logoilla.

1908394.jpg

Häagen-Dazsin jäätelökakut ovat hyviä. Erilaisia jäätelöitä tehty kuukakkujen muotoon. Niitä saattaa jopa syödä.

Eilisen päivän surffailimme etsien hotelleja Kiotosta ja Osakasta. Niitä näyttäisi olevan pilvin pimein. Pitäisi löytää vain sellainen kohtuuhintainen keskusta kuitenkin. Emme vielä tehneet varausta. Joka tapauksessa lennämme 28. päivä Osakaan ja sieltä suoraan junalla Kiotoon. Siellä yövymme 2 yötä ja loput 3 yötä sitten Osakassa. Matkasuunnitelma on siltä osin selkeytynyt.

Ostin viime viikolla lisää crocseja, aitoja sellaisia tuosta meidän lähilahjatavara liikkeestä.

1908395.jpg

Käyn siellä katsomassa myös kauniita enkeleitä, joita siellä oli nytkin paljon.

Ostin itselleni mustat ballerinat ja turkisvuoriset sekä Onnille mustat tavalliset crocsit. Toivottavasti hän ihastuu niihin, niin kuin minä olen tehnyt.

Tänään menemme naisten kanssa Dragon FLy:hin kiinalaiseen kokovartalohierontaan. Huomenna on tarkoitus mennä NanjinLu:lle helmikauppaan ja lähellä jokea olevalle feikkitorille. Se on kuulemma NanjingLu 61 kohdalla. Siellä en ole aikaisemmin käynyt.

1908397.jpg

Mustkoita olen ostanut Carrefourista hirveän kovaan hintaan 125g 29,80 Rmb eli melkein 24 euroa kilo. Ovat pensasmustikoita ja Kiinassa tuotettuja. Aikaisemmin en ole niitä täällä nähnyt. Nauttikaa hyvät ihmiset Suomen metsien ilmaisista mustikoista.