Illalla vajaan tunnin varoitusajalla olin valmis muotinäytökseen. Tomson golf clubilla oli Stella Chen´in, muotinäytös. Hänellä on liikkeitä kolme kpl täällä Shanghaissa. Mannekiinit olivat vieläkin laihempia ja pienempiä, mitä Suomessa olemme nähneet. Vaatteista osa oli oikein käyttökelpoisen näköisiä, mutta varmaan kokoja ei löytyisi. Lopuksi näimme lurex-loistoa. Minna oli saanut naapuriltaan muutaman lipun ja siksi näytös tuli aivan yllättäen minulle.

1587239.jpg

Ulko-oveen kiinnitetty mainos kertoo jo mistä on kysymys.

Viikonloppu on mennyt kotosalla. Onni on potenut vatsatautia, samanlaista mikä minussakin oli melkein kuukausi sitten. Ei kai se voi se sama olla.

Meidän piti mennä tänään meksikolaisen ravintolan avajaisiin yhden kiinalaisen pariskunnan kanssa. Niinhän se piti perua, kun Onni ei uskaltanut lähteä liikenteeseen. Pariskunta pöllähti meille iltapäivällä lahjoineen. He olivat minulle aivan tuntemattomia, mies joku Onnin tuttu. Harmi. Ehkä pääsemme joskus myöhemmin syömään yhdessä.

Naapuriimme on muuttanut joku länsimaalainen nuoripari. Näin heitä tänään vilaukselta käytävässä. Olen myös nähnyt heidän istuksivan parvekkeellaan, meidän parvekkeethan ovat vierekkäin.

1587253.jpg

Mekot olivat lyhyitä.

Ilma on ollut todella lämmin, tuuleton ja hiostava. Sisällä täytyy viilentää koko ajan.

Syntymäpäivien kunniaksi järjestettävä laivaristeily alkaa olla pulkassa. Laiva on varattu, ruoat valittu, kakku lähtee tilaukseen huomenna samoin viinit. Vielä on annettava tarkemmat ohjeet vieraille laivan satamapaikasta. Kun vain ilma olisi lauantaina aurinkoinen ja lämmin tai ei ainakaan sataisi. Tosin laiva on niin iso ettei sadekaan meitä kastele sisätiloissa, mutta maisemat eivät ole niin upeat kuin kirkkaalla ilmalla.

Huomenna suuntaamme Minnan kanssa taas verhomarkkinoille. Hakemaan viime viikon tilauksemme ja teettämään muutamat lakanat. Kangasmarkkinoille emme luultavasti ehdi, kun saamme auton niin myöhään ja sen täytyy olla takaisina taas iltapäivällä kolmen tietämissä. Kangasmarkkinoille pitää mennä tiistaina, korjauttamaan ja hakemaan siellä olevia vaatteita. Ehdin vielä teettämään Onnille miesten juhlapuvun häihin.

1587262.jpg

Yritän saada aikaistettua lähtöpäiväni Suomeen, että saisin lentää yhtä matkaa Onnin kanssa, joka tulee sinne päivän kokoukseen. Hän lentää sitten heti takaisin tänne. Sihteeri on ollut poissa töistä, joten en tiedä onko lipun vaihtaminen onnistunut.

Pia tilasi pyynnöstäni nettiantitilasta uuden jääkaappipakastimen rivariin ja se odottaa siellä jo tuloamme. Ehkä Onni ehtii asentaa sen jo paikoilleen. On ollut tosi hankalaa elää ilman minkäänlaista pakastinta. Toivottavasti kaappi on sellainen kuin kuvittelen. Määräävä tekijä oli tietenkin ensin kaapin korkeus, jotta sopii samaan paikkaan, missä entinenkin kaappi on ollut.

1587265.jpg

Hääkutsutkin ovat kuulemma tulleet. En ole vielä nähnyt, mutta hienot tuntuvat olevan. Toivottavasti ihmiset pääsevät tulemaan häihin. Sanna sai kuin saikin opintonsa päätökseen ja valmistujaiset ovat kesäkuun alussa. Opinnäytetyökin meni tyypilliseen Sannamaiseen tapaan parhailla mahdollisilla pisteillä. Onnea Sannalle, Ylempi Ammattikorkeakoulututkinto on suoritettu. Kovasti on tytön elämässä tapahtunut viime aikoina. Vauhti on ollut hurjaa. Elämä alkaa olla nyt kuitenkin mallillaan. Sanna on aina tehnyt sen minkä on päättänyt.

Ihailtava ominaisuus, kun itse tahdon aloittaa projekteja enemmän kuin mitä jaksan/ehdin viedä loppuun.

Monacon F-1 ajot ovat tv:ssä meneillän. Taidan liittyä Onnin seuraan.