Aamulla: Ahkerat ihmiset sairastavat viikonloppuisin. Niin se on. Onnillakin heti perjantai-iltana alkoivat oireet ja lauantaina jo kuume iski päälle. Minä sitten yksin juhlimaan Pekan synttäreitä naapuriin. Meidän piti viettää oikein hauska, pitkä ilta muutamien tuttujen pariskuntien kanssa. Juhlat alkoivat jo klo 16 ja minä vasta 22:n jälkeen kotiuduin kesken juhlien . Olin soittanut muutaman kerran kotiin ja kyselyt vointia. Siinä meni sitten sunnuntaipäiväkin teetä keitellessä, rohtoja tarjotessa ja vähän , mutta tosi vähän, se ruokakin maittoi. Hedelmiä kyllä meni.

Tein vierashuoneeseen itselleni petin siinä pelossa, että saan saman taudin. Voi kyllä olla jo myöhäistä. Yskä ja kurkkukipu siitä Onnille ainakin kehkeytyi, mutta ei varsinaisesti muita flunssan oireita. Tänään ei vielä ainakaan töihin, joten luonto järjestää pakollista lepoa, jos ei itse älyä välillä levätä.

Internetasentajien pitäisi tänään ilmaantua vaihtamaan meille nopeampi ja tehokkaampi yhteys. Itse lähden kohta naisten kanssa kangasmarkkinoille ja vanhan kaupungin antiikkitorille. Eiköhän se Onni pärjää täällä sen aikaa. Itsestä tuntuu, että pitää lähteä vähän ulkona käymään parin sisälläolopäivän jälkeen.

368179.jpg

Tässä tämä meidän treffipaikkamme kuljettajan kanssa.

Tälle viikolle on muutakin mukavaa tiedossa, joten tautia ei nyt ollenkaan kaivattaisi. Keskiviikkona menemme naisten kanssa viettämään tuohon viereisen espanjalaistyylisen asuinalueen kauneushoitola-kylpylään naisten hemmottelupäivää. Otamme hoitoja, saunomme, uimme ja lounastamme yhdessä.

Torstaina on suunnitteilla matka Wuxi´iin, yhdessä muutaman naisen kanssa. Atte menee sinne työmatkalle ja me änkeämme mukaan autoon. Meille on suunniteltu oma ohjelma päiväksi. Metsosta lähtee yksi "misu" (=suom. sihteeri) oppaaksemme.

Parina yönä on mittari varmaankin käynyt nollassa. Ilma on kuulas ja kirkas. Päivällä aurinko paistaa sentään aika korkealta, niin että se lämmittää mukavasti. Tämä taitaa olla sitä Shanghain talvea parhaimmillaan.

Illalla: Kaupunkireissu heitettiin. Auto oli taas naisia täynnä. Ompelija on tulossa Mian kotiin joten kangasta piti ostaa kaikkien.

368181.jpg

Tässä näitä käsin maalattuja pulloja. Kuvat ovat pullon sisäpuolella.

Vanhassa kaupungissa lounastimme Mäkkärissä pitkästä aikaa. Sen jälkeen etsimme käsiimme maan alla olevan antiikkimarket´in ja löytyihän se vihdoin. Olin käynyt siellä kerran aiemmin, mutta en yhtään muistanut mistä kohtaa sinne maan alle sukellettiin. Muut eivät olleet siellä edes koskaan käyneetkään. Se on kumma paikka, hyvin huonosti merkitty ja viitoitettu ja aina lähes tyhjä asiakkaista.

368180.jpg

Julkisivuja korjataan vauhdilla vanhassa kaupungissa.

Vanha kaupunki on nyt oikein myllerrysten kourissa. Kaikki kujat on aukaistu ja hiekalla. Valtavia putkia vedetään siellä maan alle. Tuleekohan valmista kiinalaiseen uudenvuodenjuhlaan. Päätapahtumat ovat juuri siellä.

368183.jpg

Melkein kaikkai kadut olivat "levällään " Vanhassa kaupungissa.

Ei muuten tulleet internetasentajat tänään. itsellänikin näyttää olevan itsepintainen rykimistauti. Taidetaan tarvita lääkärin apua huomenna molemmat.