Itsenäisyyspäivän juhlat Vizqay´ssa onnistuivat melkeinpä yli odotusten.

Juhlapaikka oli kauniisti sisääntuloa myöten sinivalkoisesti koristeltu ja juhlakansa oli pukeutunut asiallisesti; naiset pitkiin juhlailtapukuihin ja miehet frakkeihin tai tummaan pukuun.

Juhlien jälkeen oli vielä yksi kuukausilounas ennen joulua Greek Tavernassa ja lauantaina kauneimmat joululaulut- tilaisuus konsulin residenssissä, jonne olikin saapunut lähes 100 henkeä. Saimme maistaa joulun leivonnaisia ja tietenkin lauloimme tämän vuotisesta ”Kauneimmat joululaulut”- vihkosesta melkein kaikki laulut.

Joulupukki kävi paikanpäällä ja lapset saivat joulupussinsa.

Seuraavalla viikolla kävin Ikeasta ostelemassa vähän joulukoristeita ja hankinpa meille ensimmäisen TEKOkuusen Metrosta ja siihen kynttilät CaoJiaDu kukkamarkkinoilta. Paikka oli hankalasti löydettävissä, mutta kannatti etsiä.

Kukkamarkkinat sisäpihalla.

Tulipa kuusesta kaunis

Vielä ennen joulua kävimme Onnin kanssa etsimässä lippuliikkeen valmiiksi. Se löytyikin helposti HenenLu´lta heti Westinin naapurista. Tarkoituksemme on ostaa sieltä pari Suomen sinivalkoista viiriä Suomeen vietäväksi. Kävimme myös katsastamassa kameramarkkinat Lupu-sillan lähellä tulevia jouluvieraitamme silmällä pitäen.

Jouluenkeleitä

lisää enkelitä.

 ja nyt joulu saa tulla.