Aamulla saatoimme Seijan ja Paulin Finskin koneelle. Palasin kotiin ja menin heti salille. Ayi oli kutsuttu jo klo 7:ksi. Hän toi dumblingin tekoaineet mukanaan ja väsäsi kakkarat sillä aikaa kun olin salilla.

Otin ayi:stä kuvan ja samalla selvisi, miksi kiilto pöydästämme oli hävinnyt. Hän on pyyhkinyt sen VIMillä! Meinasin taas repiä ”pelihousuni”.

Teetimme tädilleni kluteenitonta ruokavaliota varten kiinaksi kirjoitetun lapun, jota näytimme ravintoloissa. Hyvin kaikki sujui siltä osin.

Ehdimme taas kiertää kaupunkia ristiin rastiin. Ehdimme käydä feikkitorilla ja kangasmarkkinoilla, verhomarkkinoilla ja lähikaupoissa.

Kävimme kampaajalla Seijan kanssa lauantai-iltana (3,8 e/hlö pesu ja kampaus) ennen Isänpäiväbrunssia Westinissä.

Vietimme samalla myöhästynyttä hääpäiväämme: Seija ja Pauli 50v ja me 40v. Westinissä tapasimme muutamia tuttujakin.

Ehdimme käydä akvaariossa ja Pundin rannalla laivojen kulkua seuraamassa. Tv-tornikin ehti tulla tutuksi ja Super Brand Mall issa lounastimme lauantaina. Tietenkin Vanhan kaupungin kujat tulivat kierretyksi.

Tiede- ja teknologia museoon sattuivat pienet koululaiset yhtä aikaa ja meteli oli korvia huumaava.

Kävimme kuiskaushuoneessa ja siellä pimeydessä yksi koulutyttö pelkäsi niin, ettei uskaltanut pitää kuulokkeita korvillaan ja tarrasi Paulia hihasta, joten Paulille vaikutelmasta tuli täydellinen.

Nyt löysimme siltä myös paikan, jossa voi teettää avaimenperän (20Rmb) omalla kuvallaan. Lasin sisään tulee oma kuva ja siihen tulee vielä valo. Patterin voi vaihtaa myöhemmin.

Viimeisenä iltana harjoittelimme syömäpuikkojen käyttöä omalla Klubitalolla ja ruokailun jälkeen miehet menivät ostamaan yhden lisälaukun ja me naiset riensimme pedikyyriin ja jalkahierontaan.

Oli siinä sullomista illalla, että saimme kaikki jakut ja silkkipuvut, miesten takit ja housut sekä paidat ynnä kaikki muu tuliaiskama laukkuihin.

Tulomatkalla hajonnut laukku tuotiin tiistai-iltana korjattuna meille. Toivottavasti se on kunnossa vielä Suomen päässä.

Ihmettelin Jiadingissä että mitä kummaa on tiellä ja autokuski siihen että viljaa.

Ja nyt, kun sitten satoi ja tuuli kunnolla yhtenä päivänä, niin olivat kuulemma keräilleen sitä pressujen alle piiloon. Muutoinhan siitä siis ajavat nämä öljyä ym. likaa valuttavat kuorma-autot ja kaikki muukin liikenne ja eläimet kulkevat siitä yli. Luulin että sitä tehdään enää vain tuolla maaseutupaikoissa.

Sikainfluenssa rokotukset ovat täälläkin alkaneet. Koululaisia rokotetaan parasta aikaa, siis kiinalaisella rokotteella, joka juuri ja juuri ehti markkinoille.