Nyt on taas viime viikkoina ollut sitä Anna-Maijan kuuluttamaa aktiivista ostosmieltä roimasti matkassa.

Tulin juuri feikkimarkkinoilta.

Ostin suunnitelmien mukaan UGGseja, mutta itselle nuo pinkit olivat kylläkin heräteostos. Sopivat niin mahdottoman hyvin minun pinkkiin takkiini. Pulitin niistä 115 Rmb pari.

Samaten ostoslistassani oli kelloja. Ostin Tag Houereita. Ensin sain huonoa laatua, mutta onneksemme tyttö antoi rahat takaisin. Sain tilalle kunnon laatua toisesta paikasta. Naisten ruskealla taululla olevasta kellosta pulitin 200 Rmb ja miesten kelloista á 250 Rmb.

Ostoslistallani oli myös musta iltalaukku, mutta tuo vihreä tuli heräteostona mukaan; oli niin söpön värinen. Tarja keksi, että se matsaa hyvin pyöräni väriin. Iltalaukusta pulitin 100 Rmb ja vihreästä 70 Rmb.

Viime viikolla matkasimme nahkakaupunkiin. Luulin meneväni Haining iin, mutta paikka olikin toinen, vaikka oli Hangzhoun tien varrella sekin. Sain turkiskauluksen mustan, 230 Rmb ja toisen musta-harmaan 260 Rmb.

Lisäksi upean minkkistoolan vai miksi sitä kutsuisi 680 Rmb. Muutama citykanin turkiskauluskin tuli mukaan. Eli hyvä saalis. Tekisi mieli sanoa, kuten Tarjan mies kuulemma sanoo: Se voittaa, jolla on enemmän ostoksia. Olen tainnut voittaa näinä päivinä.

Viime viikko vierähti käyntiin maanantaisen kuukausilounaan merkeissä Bergamossa. tiistaina kirjoittelimme kutsut Itsenäisyyspäivänjuhliin Hilkan kotona. Keskiviikkona kävimme Tarjan kanssa Shanghain Urban Planning museossa, jossa on valtava pienoismalli Shanghain kaupungista.

Sen jälkeen lounastimme uudistetussa Grapessa.

Torstaipäivä menikin siellä Nahkakaupungissa ja perjantaina lounastimme naisten uudessa The Godfather´ssa, joka on siis entinen Berry. Pyöräilimme sinne sadeviitoissamme.

Tämä viikko alkoi juoksulenkillä Hilkan kanssa Centyry Parkissa. Painokin on jo pudonnut 12 kg.