Se, että blogirintamalla on ollut hiljaista, ei johdu siitä, että mitään ei täällä tapahdu.

Päinvastoin; vauhtia piisaa edelleen. Elokuussa netti takkuili tosi pahasti ja sitä odotellessa menin kuntosalille aamuisin. Otin itselleni taas sellaisen ”kaikki tai ei mitään” ohjelmaan: juoksukoulu, lihaskuntotreenit, ruokavalio, 5 Tiibetiläistä liikettä ja Shindoo-venyttelyt. Senhän arvaa, ettei noita kaikkia pysty mitenkään viemään läpi, pitkässä juoksussa. Niinpä Tiibetiläiset ja shindoot saivat jäädä odottamaan aikoja parempia.

B&Q:ssa olen monena viikonloppuna seissyt urhoollisesti työkaluhyllyjen edessä, mutta kyllä näiden IKEAsta ostettujen dvd-hyllyjen kokoaminen kävikin sitten sutjakasti uusilla porakoneilla ym.

Okei, juoksukoulu on edennyt viikolle 9, joten tänä aamuna juoksin kadulla jo 6.30 ensin 10 min ja sitten 9 min. Lauantaina juoksen jo 20 min. Huh - ihan  jo ajatuskin huimaa. Aloin siis puolesta minuutista ja meinasin siihen jo kuolla. Kunto on kohentunut samalla salitreenien myötä ja ruokaremontin ansioista tai kaikista yhteensä paino on pudonnut jo reilut 8 kg. Joten ei mikään paha juttu tämä blogitauko. Hilkka tulee perjantaina salille neuvomaan, miten eri lihaksia harjoitetaan kunnolla.

Ensimmäistä kertaa lokakuun lomalla HongKongissa mukana olivat salivaatteet ja juoksutreenit teimme hotellin kuntosalilla juoksumatolla ihaillen samalla Viktorian lahdelle avautuvia hienoja näkymiä. Hotellin aamubuffeella opin myös, ettei kaikkea tarvitse syödä tai edes maistaa. Söin suunnilleen samanlaisen aamupalan kuin kotona. Tuloksena oli, että eka kertaa lomalla en lihonut.

Tulevan Expo2010 vuoksi katuja on revitty auki ja laitetaan uusia päällysteitä jopa täällä meidän tienoilla asti.

Itsenäisyyspäivän järjestelyt etenevät vauhdilla. Ensi viikolla päivystelen käteismaksuja vastaanottaen. Uuden tuttavani Tarjan kanssa on kuljettu ahkerasti kaupungilla. Eilen olimme TaikanLu:lla ja tänään menemme vesikaupunkiin. Onni on Suomessa, joten autolla ei ole muita ajoja.

Petteri on täällä messuilla, tosin hän asuu hotellissa. Sain hänet vieraakseni heti sunnuntaiaamuna. Syksyn ensimmäiset vieraat saapuvat ensi viikolla.

Löysimme Onnin kanssa Seshanista uuden Sofitel hotellin uima-altaineen ja man-made beacheineen. Söimme hotellissa upean sunnuntaibrunchin.