1998486.jpg

On taas saatu pauketta ja metakkaa tarpeeksemme luultavasti kahdeksi vuodeksi. Oli sellaista meteliä korvatulpista huolimatta.  Kiva oli suomalaisena seurata, kun Kimi ja Kovalainen olivat pitkään kärkikahinoissa mukana. Harmi vain Kovalaisen keskeytys ja Kimin tarve päästää Massa ohi ennen maaliin tuloa.  Pitkä päivä siitä tulikin, kun 9 aamulla lähdimme ja illalla klo 18 olimme kotona.

1998601.jpg

Mukava nähdä kiinalaisia kimin kannattajia.

Lauantaipäivä meni siellä karting-radalla. Hyvä, kun en ollut ilmoittautunut mukaan ajoon. Eiväthän ne autot tällaista elopainoa olisi totelleet, istuimetkin olivat niin ahtaan näköiset.  

1998559.jpg

Oli Onnikin vaikeuksissa, vaikka lähtöruudussa hymyilyttää..

Perjantainaamuna vuoristoreissun jälkeen jouduin perumaan hammaslääkärini. Pelkäsin saavani siellä yskänpuuskan, joka tosin nyt tänään on jo paljon parempi. No - lähdimme kuitenkin Katan kanssa konsulaattiin suorittamaan kansalaisvelvollisuutemme eli kävimme ennakkoon äänestämässä. Äänestäjiä oli kovin vähän liikkeellä. Meidän lisäksemme tuli yksi mies sinne äänestyspaikalle.

Tänä aamuna uskaltauduin jo kuntosalille. Hikoilin niin valtavasti; ehkä kunto ei ollut vielä kohdallaan ja onhan lääkekuurikin vielä kesken.  Onnille näyttää nyt tulevan sama tauti. Toivottavasti menee ohi parissa viikossa, koska silloin joudumme tositoimiin Keltaisilla Vuorilla. Itsellä jo muutamien rappujen kiipeäminen temppeleihin viime viikon matkalla, otti henkeen niin vietävästi.

Lounastimme tänään omalla klubitalolla. Irjakin piti taukoa työstään ja liittyi seuraamme. Kauppaan ja postiin matkatessamme Katan kanssa, piti taas saada pyörän renkaisiin ilmaa. Onneksi on tuo ”pyöräkorjaamo” tuossa aivan nurkilla. Ei viitsi enää itse ilmaakaan pumpata pyörään.

Aamulla suuntaamme aikaisin Suzhoun kaupunkiin Irjan ja Katan kanssa. Aloitamme päivämme Tiger Hill´in juhlapukumarkkinoilta. Toivottavasti löydämme Irjalle hienon juhlamekon. Muusta ohjelmasta emme vielä tiedä.

Olemme selvitelleen Yiwu´n joulukaupunkiin matkustamista. Kata on ollut siinä ahkerana. Tarkoituksemme on poiketa siellä vielä marraskuun aikana.