Valmistaudun huomenna lähtemään toiselle matkalleni Keltaisille Vuorille. Lenkkarit ja tuulipuvut, sadeasut ja pipot ovat levällään vierashuoneen sängynpäällä, pakattavaksi laukkuun.  Onneksi tällä henkilökuntamatkalla on hieman erilainen ohjelma kuin mitä keväällä oli. Itse vuoret ovat kyllä toisenkin matkan arvoiset. Tällä kertaa matkaamme busseilla 5, 5 tuntia täältä Shanghaista. Yövymme vuoren alapuolella, ja kiipeämme vain päivisin ylös. Lauantain retki suuntautuu Jade Valleyín, jossa ilmeisesti en ole käynyt.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Palaamme kotiin vasta maanantaina illalla, ja heti on pakattava Onnille matkalaukku seuraavan aamun Suomenmatkaa varten. Lähetän hänen mukanaan talvisia vaatteita, omaa Suomen talvilomaani, 3kk ,varten.

2023428.jpg

Kävin tänään hakemassa kangasmarkkinoilta duffelitakkini ja ihme ja kumma se oli kuin olikin aivan nappi homma.  Samalla poikkesimme  Katan ja Sannan kanssa ”jämäkaupassa”. Sieltä löysin kivan Burberry-takin, mutta, kun kassalla emme päässeet yhteisymmärrykseen hinnasta jätin takin kauppaan. Oikeastaan onnittelin itseäni, että tein niin. Pärjään aivan hyvin ilman sellaista takkia.

Eilen olimme Sirjan kanssa verhomarkkinoilla. Teetin taas yhdet Suomen pussilakanat Marimekon unikkokankaasta. Ompelivat ne sillä aikaa meille molemmille, kun kiertelimme muita paikkoja.  

2023498.jpg

Yläkerroksista löytyi uusia liikkeitä ja myös morsiuspukuvalikoimia.

2023559.jpg

Verhomarkkinoiden ympäristö on kovasti CaoAnLu:lla siistiytynyt. Sinne on tullut International Shoes City, monikerroksinen rakennus täynnä kenkiä ja laukkuja. Seuraavakin rakennus oli täyttymässä samoista tuotteista. Sinne on näköjään tulossa oikein kauppakeskittymä.

Muutoin olen ahkerasti käynyt kuntosalilla. Paino ei juuri ole laskenut, mutta toivottavasti kunto on noussut.

IImoittauduin reilun viikonkuluttua olevalle isänpäiväbrunssille. Samalle päivälle on taas yksi hääkutsu. Onneksi ehdimme molempiin paikkoihin.