Sininen taivas on näyttäytynyt nyt jo useampanakin päivänä. Aivan ihmeellistä.

Olimme ulkouima-altaalla eilen ja poltin naamani ja rinnukseni. En uskonut tarvitsevani suojavoiteita, kun vanhasta muistista ajattelin, ettei aurinko kuitenkaan polta.

1858690.jpg

Söimme Katan kanssa lounaan altaan reunalla heti alkajaisiksi ja nautimme uimisesta ja auringonotosta suomalaisia lehtiä lukien aina siihen saakka, kunnes Ayi toi Annikan altaalle päiväunien jälkeen. Sitten olikin jo muita lapsia kertynyt uimaan niin, että meteliä ja pärskettä riitti.

Tänään tulivat Irja ja Oona Suomesta. Luultavasti Mariakin on jo saapunut. Pitääpä ottaa yhteyttä.

Kuntosali jäi eilen aamulla väliin, kun lonkka oli jotenkin kummallisen kipeä, niin että tuskin pääsi kävelemään. Onneksi kipu haihtui siellä uimareissulla.

Onni on tutkaillut eläkkeeseensä vaikuttavia tekijöitä ja yrittänyt laskeskella, mitä saa jäädessään 63 vuotiaana eläkkeelle. Kyllä on monimutkaista tuo eläketietous. Saakohan kukaan siitä todella selvää saatika tarkistettua, että omalla kohdallaan kaikki laskelmat ovat täysin oikein. Ihmettelenpä. Joka tapauksessa täällä nyt mietimme teemmekö 2 vuoden jatkosopimuksen tänne Kiinaan. Onni ei haluaisi enää tehdä Suomessa töitä ja minä mietin viihdynkö täällä vielä niin kauan.

Kävin välillä kuntosalilla hikoilemassa. Ny sitten nuudelikeittoa sisään ennen kauppareissua ja sitten Irjan, Katan ja Oonan kanssa syömään myöhemmin iltapäivällä, kunhan tulijat ovat selviytyneet unirästeistään .

1858691.jpg

Tiistaina oli myös todella kirkas päivä. Taivas oli oikein sininen, melkein kuin Suomessa.

Pyöräilin katsomaan Lotus Centeriä ja sen ympäristöä. Siellä oli Thai-viikot meneillään ja huomasin, että ovat lisänneet leipomotuotteitten määrää sekä alkoholitarjonta oli lisääntynyt. Vaatteista syksyn uutuudet olivat saapuneet jo yläkertaan, mutta ovat niin pieniä. Carrefourista sentään saattaa joskus löytää jotain sopivankokoista puseroa, mutta ei LotusCenteristä. Kaupan alakerrasta saa ihanin munkkeja aivan meidän makuisia. Niitä oli tietenkin pakko ostaa.

Leather Centerin Healthy-ravintola on taas avattu. Ruokalista näyttää samansisältöiseltä, vaikka ulkoasu onkin muuttunut. Kävimme Katan kanssa siellä lounastamassa maanantaina. Miakin liittyi yllättäen seuraamme. Menimme kävellen, koska satoi ja tulimme taksilla ruokaostostemme kanssa pois. Onneksi sade ei ole sen jälkeen haitannut.

Tänään saan varmaan pesulasta Onnin kolmet housut, jotka maanantaina siihen jätin. Pitääkin muistaa jarrutella siinä kohden.

Huomenna on tarkoitus suunnata koko porukalla Ikeaan. Pitääpä miettiä mitä siltä tarvitsisin