Eilen oli Moonday. Olimme syömässä Onnin entisen työkaverin ja hänen vaimonsa kanssa kiinalaisessa ravintolassa täällä Pudongin puolella. Kuu oli eilen korkeimmillaan taivaalla ja loisti kirkkaimmin kuin muulloin, paitsi että sitä ei näkynyt pilvien vuoksi. Mukava oli tavata tämä nuoripari joka odottaa esikoisensa syntyväksi marraskuun puolessa välin. Kertoivat, että heillä ei ole mahdollisuutta tehdä kahta lasta, koska molemmilla on sisaruksia. Toinen lapsi on mahdollista tehdä ilman " rangaistuksia", jos molemmat olisivat ainoita lapsia.

933420.jpg

Lisää mooncake´ja tuli, ensin landlordin vaimo toi päivällä paketin ja illalla tämä nuoripari ojensi vielä ison paketin samanlaisia kakkuja. Onneksi Onni keksi viedä niitä töihin tarjoamisiksi. Kiinalaiset työkaverit syövät niitä mielellään.

933414.jpg

Uudet CROCS´ini

Kävin tänään Marjan kanssa Super Brand Mallíssa katselemassa syksyn uutuuksia. Jalassani olivat ensi kertaa aidot CROCSit, jotka olin eilen ostanut lähellämme olevasta lahjatavaraliikkeestä. Maksoin niistä aidoista pinkeistä Crocseistani 24 e. Marja oli feikkimarkkinoilta saanut samaiset feikkeinä 2 e:lla. Värivalikoima oli siellä ollut aika suppea. Täytyy todeta, etteivät jalat tosiaankaan yhtään väsyneet. Ei ihme että niistä on tullut niin suositut.

933434.jpg

Viime lauantain klubitalomme Barbique-juhlat siirtyivät kuin siirtyivätkin sisätiloihin. Satoi nimittäin koko päivän. Juhlasali oli koristeltu ilmapalloin ja värivaloin. Pöydät kauniisti katettu liinoin ja tarjoilupöydät notkuivat syötävää. Ohjelmaakin riitti koko illaksi. Oli taichitä, lasten karate- ja taekwondo esityksiä, miekka- ja viuhkatanssia, bingoa, laulua ja musiikkiesityksiä. Porukkaakin oli paikalla ihan runsaasti. Mukava lauanatai-illan juhla omassa pihapiirissä hyvän ruoan ja ystävien kesken.

933442.jpg

Surkealta näyttävät nämä purettavat talot ja ihmiset sinnittelevät niissä asuen viimeiseen asti.

Maanantaina lounastimme vielä Katan, Annikan ja Minnan kanssa ulkoterassilla. Tällä viikolla onkin ollut ihmeen lämmintä. Eilen Jenniferillä oli taas kovasti pyykinpesua ja silitystä. Pyöräilin aamupäivällä LotusCenteriin, todetakseni taas kerran, että siellä on paikat myllätty aivan sekaisin ja joku ihmeen juhlalava oli viritetty ostoskeskuksen eteen.

Alakerran leipomosta mukaani tarttui taas herkkumunkkeja ja muutama pitzavoileipä, joita Jenniferin kanssa yhdessä nautimme kahvipöydän ääressä. En ole joutanutkaan hänen kanssaan oikein juttelemaan. Mukava oli istua hetki ja jutustella kaikessa rauhassa.

Aloin henkisesti valmistautua illan fitballiin, ostamalla uudet jumppakuteet Decathlonista, kun Onnilta tuli kutsu illalliselle. Olikohan fiksua vaihtaa jumppa ruokailuun. Joskus ihan mukava sekin vaihtoehto. Tänä iltana steppiin.