Aamu menee nopeasti. Lämminvesivaraaja oli taas sammunut yöllä. Hetken piti odotella suihkuun pääsyä. Onni lähti jo seitsemän aikaan Pitää olla Wuxi´ssa yhdeksältä. Itse ryntään Carrefour´iin pankkiautomaatille heti kahdeksalta. Matkatoimisto on luvannut lähettää iltapäivällä kuriirin tuomaan ennakkomaksulaskua Filippiinien lomamatkasta. En tiedä tuoko vain laskun, jonka voin maksaa postissa vai pyytääkö rahat kouraa. Täytyy varautua siihenkin vaihtoehtoon.

340722.jpg

Tytötkin pyöräilivät täällä tutustuen näin lähiympäristöön. Pyöräkorjaaja on on aivan nurkalla. Pia taisi antaa vähän liian paljon liksaa tai tämä mies vain muutoin ihastui häneen, kun koko loppuajan vilkutteli Pialle aina niin iloisesti.

Ensimmäiset vilunväreet jo puistattavat. Lämpö on huoneissa laskenut +22 asteeseen. Lämmittää emme kuitenkaan vielä aio. Ulkonakaan ei näytä olevan kovin lämmintä. Täytyyköhän varautua jo kylmän varalle. Toisaalta kuljemme autossa koko päivän.

Tänään on se antiikki esittely Hu & HU Fine Antiques liikkeessä. Marubelle Hu pitää liikkeessään esitelmän kiinalaisesta antiikista. Aiheina mm. eri puutyypit, ikä, lehtipuun ja havupuun erot, entisöintivaihtoehdot, huonekalujen hoito, huonekalujen alkuperä ja tarkoitus sekä vientisäädökset. Esitelmä kestää reilu tunnin. Sen jälkeen on mahdollisuus tutustua Hu & Hu:n antiikkitarjontaan.

Toivottavasti en kauheasti hurahda. Tulee muutoin kallis päivä ja ehkä Onni liimaa postimerkin pyllyyn ja lähettää minut Suomeen.

Yritän saada hyviä kuvia, jos siellä vain saa kuvata.

Pois tullessa muutan toiseen autoon. Autoon, joka kiertää kangasmarkkinoitten kautta. Vien vielä Onnille teetettäväksi samettifarkut ja itselle hameen siihen housupukuun, jonka viime viikolla teetin. Ehdin saada ne vielä ennen Suomeen lähtöä.

Mutta nyt pyörän selkään ja pankkiautomaatille, jotta ehdin takaisin yhdeksäksi.