Eilinen koruostospäivä sujui hyvin. Ajoimme Vanhan kaupungin Fuyou Lu:lle ja kiipesimme siinä risteyksessä olevan Ya Yi Gold Shop´ in kolmanteen kerrokseen. Siellä valmiiksi tingityn tiskin ääreen linnoittauduimme kaikki kolme naista. Ensin tuntui ettei tässä nyt oikein osaa mitään ostaa. En niin välttämättä oikein tarvitsekaan. Kolmelle myyjälle tuli hetkessä vipinää, kun yhtä aikaa kyselimme ja teetimme omilla mitoilla helmiä, kaulakoruja ja ranneketjuja sekä korvakoruja. Harmi, kun en taas siinä hässäkässä huomannut ottaa valokuvaa.

Ostovimma kummasti vaan tarttui minuunkin ja huomasin lähteväni sieltä taas kassillinen koruja kainalossa. Korutasapaino näyttää kummasti vähän tasaantuvan. Samalla reissulla hukkasin toisen korviksen. Oli vain tippunut johonkin. Pitäisi käyttää koruja enemmän, nyt kun niitä näyttää minullekin kertyvän.

Lounaan söimme Mäkkärissä, kun oli siinä niin tyrkyllä.

235642.jpg

Taidekatua, josta aukeaa sivukujia

Suunnistimme vielä taidemarkkinoille Wending Lu:lle, lähelle Ikeaa, jossa en ollut aikaisemmin käynytkään. Sisäänkäynnin luona tapasimme muitakin suomalaisia.

Paikka on eri taiteilijoitten myynti ja taidegalleria samalla kertaa. Ilmeisesti taiteilijat myyvät siellä omia töitään ja jotkut selvästi toisten taiteilijoitten töitä. Siellä voi ostaa taidetta valmiista valikoimista tai teettää töitä omien mieltymysten ja värien mukaan. Siellä voi maalauttaa muotokuvia, kehystyttää tauluja, ostaa taidetarvikkeita yms

.235645.jpg

Taidetta näytti olevan jos jonkinlaista suuntausta ja eri tekniikoilla tehtyä.

Jotkut näyttivät maalaavan ja kopioivan muitten taiteilijoitten töitä taidekirjoista suoraan.

Minä en ostanut enkä tilannut yhtään taulua, koska meillä on täällä seinät täynnä öljyväritöitä ja grafiikkaa landlordin hankkimina. Upeita ja haluttavia töitä sieltä kyllä olisi löytynyt.

235649.jpg

Tämä taiteilijatar näytti kopiovan tätä teosta jostain taidekirjasta suoraan.

Tämä paikka on hyvä tietää jatkoa ajatellen.

Nyt lounaalle Blue Frog iin.